Download E-BOG
Få tilsendt vores

Insiderguides som e-bøger

Derfor skal du læse denne e-bog

Tak for din interesse i vores e-bog, som vi er sikre på kan hjælpe dig

Denne e-bog sætter dig i stand til at forstå og gennemskue de hyppigste sælgertricks, du støder på i investeringsbranchen. Som eksempel ved du, at din bankrådgiver ikke bare er din rådgiver.

Rådgiveren er ikke betalt direkte af dig. Han eller hun er ansat af banken, og varetager derfor bankens interesser: Bankrådgiverens opgave er at få dig til at købe nogle af bankens produkter. Det er der ikke noget galt i.

I Assure Fondsmæglerselskab har vi også en formueplejeaftale, vi ønsker at sælge – til dem der har et behov. Men det er altid en god idé at forberede sig, før man mødes med en sælger. Du ville også læse op på tingene, før du gik til møde med en bilsælger, ikke sandt?

Den bedste investeringsmetode som bankerne ikke ønsker, du bruger

Tak for din interesse i vores e-bog, som vi er sikre på kan hjælpe dig

Som investor hører du sikkert ofte om forskellige investeringsmetoder. Du modtager sikkert også forskellige råd fra forskellige kilder. For mange virker det uigennemskueligt, hvilken metode der rent faktisk er bedst og giver dig det højst forventede afkast – og endnu vigtigere, svært at forstå hvorfor den er bedst.

Vi har derfor udarbejdet denne simple guide til dig, som vil fortælle dig om den bedste investeringsmetode. Det er en metode banker ikke er så glade for at fremhæve fordelene ved, men vi deler gerne vores viden, så du også kan få mest muligt ud af din formue.