Download E-BOG
Afkast der betaler sig

Opnå lave omkostninger og højt afkast

Se afkastet på vores porteføljer og udvalgte ETF’er (investeringsfonde)

Assure Fondsmæglerselskab arbejder uafhængigt af banker, foreninger og tjener ikke på kurtage, provisioner og andre indirekte omkostninger. Vi har en åben agenda, når vi laver formueforvaltning.

De bedste indeksforeninger (ETF’er)

For at sikre at vores kunder får det højest mulige afkast og lavest mulige omkostninger, investerer vi udelukkende i andres produkter. Her kan du se de ETF’er vores kunder har investeret mest i.

Se de bedste ETF’er

Se afkast på Assure Fondsmæglerselskabs porteføljer

Se porteføljens sammensætning fordelt på 11 investeringsfonde, og hvor meget 100 kroner er blevet til fra 1999 til indeværende års seneste månedsafslutning.

Se afkast ud fra sammensætning

Se afkast på danske foreninger og en ETF

De største amerikanske ETF’er har ekstremt lave omkostninger, blandt andet på grund af deres størrelse. De lave omkostninger samt den passive investeringsstrategi giver det bedste afkast.

Se afkast

Sidebar
“Jeg har været hos Assure Fondsmæglerselskab i et par år, og jeg er yderst tilfreds med den service, og det resultat Assure Fondsmæglerselskab bringer os. Jeg værdsætter den uafhængige rådgivning, og det passer mig rigtig godt at have fået fjernet fokus fra investeringerne.”

–  Lars Banke

“Jeg blev ringet op af Nordea forleden, som spurgte om vi ikke skulle i gang igen. Og så svarede jeg: Tak for tilbuddet, men det har jeg simpelthen ikke råd til (!!)”

–  Allan

“Det jeg er mest glad for ved mit skifte til Jer er, at min portefølje helt klart har fået mindre risiko end tidligere, og at min eksponering til fx obligationer er blevet mere intelligent end blot en bunke Mærsk virksomhedsobligationer…derudover er jeg blevet ret tonedøv over for alle de analyser, der beskriver hvad der sker her og nu, som man “bør” handle på…”

–  Kristian

Vi får din formue til at vokse

Her kan du se de seneste års afkast efter omkostninger og honorar. Afkastet afhænger af andelen af aktier i din
portefølje – altså hvilken risiko du er villig til at løbe. Klik på en af sammensætningerne for at se afkastet.

* Afkast for 2023 dækker fra årets start til d. 31/05.

 

RISIKOBESKRIVELSE

Klik her for at se en beskrivelse af risikoforholdene for en portefølje med 30% aktier og 70% obligationer. Tidligere afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast. Afkastene er beregnet i danske kroner og konverteret fra USD og EUR – afkast kan stige eller falde som følge af udsving i valutakurser. Du kan desuden læse mere om forudsætningerne for beregning af afkast ved at klikke her.

Læs mere om afkastet